Fishing Experience varausehdot

Fishing Experience noudattaa kalastusretkien varaamisessa ja tilattujen palveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Varausehdot astuvat voimaan heti varauksen teon jälkeen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Kalastusretkelle ilman huoltajaa osallistuvan alaikäisen tulee lähettää Fishing Experience:lle ennakkoon huoltajan suostumus retkeen.

Varaaminen ja maksaminen

Fishing Experience lähettää asiakkaalle sähköpostitse tai kirjallisena varausvahvistuksen ja ennakko laskun sekä ajo-ohjeet kalastuspaikkaan. Ennakkomaksu (30 % kalastusretken hinnasta) erääntyy 7 pv varauksen teon jälkeen ja loppuosa kaksi viikkoa ennen retkeä. Mikäli kalastusretken alkuun on varausta tehdessä aikaa alle 31 pv erääntyy koko summa maksettavaksi yhdellä kertaa. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Peruutukset

Peruutuksista tulee ilmoittaa Fishing Experience:lle aina kirjallisesti tai sähköpostilla. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut Fishing Experience:lle. Mikäli retki peruutetaan 14 vrk ennen retken alkua, veloitetaan ennakkomaksu 30 %. Peruutuksista alle 14 vrk ennen retken alkua, veloitetaan koko summa. Retken voi siirtää toiseen sopivaan ajankohtaan.

Peruutus sairastapauksessa

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 h ennen retken alkua asiakkaan suorittamaa maksua ei palauteta, retken voi siirtää toiseen sopivaan ajankohtaan.

Fishing Experience:n oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, voi Fishing Experience peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on oikeus tällöin saada maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin. Fishing Experience:llä on oikeus perua retki, mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Vakuutukset

Fishing Experience ei vastaa asiakkaiden vakuutuksista. Jokainen retkelle osllistuja vastaa omista vakuutuksista.